Puncte bonus

Sistemul de recompensare Puncte bonus

 

Sistemul Puncte bonus este destinat clienților și partenerilor Rosnol care se înregistrează pe site-ul nostru și efectuează comenzi online.

 

Cum funcționează?

 

Fiecare produs are alocat un număr de Puncte bonus. Valoare punctelor este alocat în funcție de prețul produsului. Pe pagina de descriere a produsului este afișat numărul de puncte bonus aferente produsului. 

 

Cum beneficiați de Puncte bonus?

 

Pasul 1. Creați un cont de Client / Partener pe site-ul nostru. Puteți să completați înregistrarea pe următorul link Înregistrare

 

Pasul 2. Alegeți produsul/produsele pe care doriți să comandați și finalizați comanda.

 

Pasul 3. După livrarea cu succes a comenzii se alocă punctele acumulate în contul Dvs. Veți primi un email de confirmare cu numărul punctelor alocate.

 

Cum se pot folosi Punctele bonus?

 

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea de produse pe site-ul nostru. La fiecare produs este menționat câte puncte bonus sunt necesare ca să poate fi achiziționat pe puncte. Când aveți suficiente puncte acumulate pentru achiziționarea unui produs trebuie să lansați o comandă. După ce ați introdus produsul în coșul de cumpărături trebuie să bifați Folosesc puncte bonus și introduceți punctele necesare acelui produs și finalizați comanda.

 

Veți primi gratuit toate produsele cumpărate cu puncte bonus. Pe o singură comandă pot fi cumpărate mai multe produse cu puncte bonus. Totul depinde de numărul de puncte bonus disponibile în contul Dvs.

 

În sistemul Puncte bonus pot participa atât clienți căt și partenerii Rosnol.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...